Presenttips 42.

image54

Smycke med personligt foto

Nog för att jag har sett att det finns muggar, tshirtar, kalendrar och mycket annat som man kan göra av sina digitala foton. Men ett smycke har jag nog aldrig sett. Jag skulle bli hur glad som helst om jag fick ett sånt här smycke av min pojkvän med oss två i hjärtat! :) Eller vad säger ni?

Finns på
Pixdiscount och kostar 449 :-

Presenttips 41.

Hemmagjord pesto


image53

50 basilikablad
2-3 vitlöksklyftor
2 msk pinjenötter
1,2 dl olivolja
50 g riven parmesan
salt

"Egentligen ska pesto mosas i en mortel...men det går även med en matberedare. Börja med basilikabladen, pinjenötterna och vitlökarna. Kör detta till en fin massa. Tillsätt omväxlande oljan långsamt i en tunn stråle. Massan ska bli helt jämn. Sist läggs osten i och rörs bara ytterst hastigt i. Smaka av med salt och peppar."

Fick detta tips från
Christina och tyckte faktiskt att det var riktigt gulligt. Perfekt att ge till mormor/farmor/svärmor. Behöver ju inte vara pesto, utan hitta på något eget som du tycker passar till just den personen.

Presenttips 40.

Hemma igen!! :) Har haft en helt underbar resa, Goa är sjukt bra! Mitt första tips får bli ett tips som jag fick från Emma eftersom jag inte har haft tid att leta något tips under resan :)
image52

Partyspel

Beskrivning från Asos

* Forget polka faces; this ingenious take on the age old card game requires you to immerse yourself, body and soul!
* Presented in the typically sophisticated and seductive Agent Provocateur style
* Sunken discreetly in the ?book? is a hard back novel on the roots of this seductive game
* Box also contains polka chips, rules and a pack of cards depicting saucy burlesque images
* Bring some mischievous fun to the table with this unpredictable game. Play with your mates and see where the night leads you!

Kommer från Asos och kostar 223.34:-