Presenttips 34.

182437-47
Salt och Pepparströare

Riktigt snygga och stilrena ströare i form av en ängel och en djävul! Passar till vem som helst, och är en lite annorlunda present :)

Finns hos
Favoritsaker och kostar 165:-

Presenttips 33.

182437-48
Plåster munnar

Det här var något roligt både för oss lite äldre och för småtjejer :) Jag kommer ihåg att jag alltid ville ha speciella plåster när jag var liten, och de här var verkligen orginella!

Finns hos
Favoritsaker och kostar 49:-

Presenttips 32.

182437-45182437-44

Smycke - burköppnare

Stilrena smycken med en bra funktion! Ge killen en snygg, enkel silverring med en kapsylöppnare på undersidan! Eller varför inte ge honom ett helt set ihop med lite öl? Perfekt att ha som en liten "extragrej" när killen fyller 20 år :)

Finns hos
Melta och kostar 39:- resp 169:-

Presenttips 31.

182437-42182437-43

Reflex och Regnjacka

Första presenten i kategori husdjur! Jag antar att man är väldigt rädd om sin hund om man har en :) Sköt om den väl och skydda den mot såväl mörker som mot regn... och vad passar då bättre än dessa? :) Sööööta.

Finns hos
Zoosajten och kostar 130:- resp. 50:-

Presenttips till 70-årig mormor?

Fick denna fråga av Renée och vore tacksam om ni kunde ge ert bästa tips, så ska jag fundera ut ett bra som jag tycker passar! :) Tack så mycket!!

Hejsan.

Min mormor fyller 70 år och nu undrar hela min familj VAD VI SKA KÖPA TILL HENNE?!?! Har du några tips? 70 år ju ändå lite speciellt....

Tack på förhand
kram


Presenttips 30.

182437-41

Designa en egen skjorta

Sånt gillar vi! Det är alltid roligt med personliga saker, men om du redan bestämt dig för en skjorta, gör en egen! Du slipper springa runt och leta förgäves, och får designa allt från färg till ärmvidd! Lycka till! :)

  
Skjortan gör du hos
Tailorshirts och det kostar runt 350:-

Presenttips 29.

182437-40
Badanka Radio

Åh, den här gillar jag. :) Musik är något som alltid saknas när man tar ett bad eller en dusch. Sån tur var så har jag fått mig en duschradio, men inte en som jag kan bada med :) Denna vattentäta varelse är ju perfekt för barn som gillar att bada, eller för den musikälskande. 
 
Finns hos
Melta och kostar 299 :-

Presenttips 28.

182437-38


Hjärtformad stekpanna


Gör snyggaste pannkakorna, eller stek ett hjärtformat ägg :) Passar perfekt om du vill överraska din partner med god mat, eller din vän med söta plättar :) Något att ge sin älskade vän eller varför inte ett syskon :)

Finns på Melta och kostar 69 :- Tack söta syster :)


Presenttips 27.

182437-36

Filippa K muggar

Ge dina morföräldrar något extra lyxigt att dricka sitt kaffe i på morgonen. Nu gör inte Filippa K bara stilrena kläder, utan även muggar i samma stuk. Dessa två koppar är bara ett exempel utav flera.

Finns hos Inreda och kostar 269:-/paret.

Presenttips 26.

182437-35
Sittpuff

Kanske den goaste sitpuffen jag har sett! Vill du skämma bort dit barn, så satsa på en sån här puff! :)

Finns hos
Inreda och kostar från 1875:-

Presenttips 25.


182437-34



Spa-lights

Åh, vilka mysiga lampor! Jag brukar ha levande ljus när jag badar, men det kan bli rätt drygt, eftersom de inte tål minsta lilla skvätt av vatten. Dessutom blir det ännu varmare än det redan är! :) Höj stämningen med dessa vattentäta lampor (flytande och försedda med sugpropp) !

Finns på Megagadgets och kostar 99:- Tack till min bästa syster för tipset!

Presenttips 24.

182437-32

Flygplanssked
Jättesöt! Lek flygplan på riktigt när du ska mata bebisen. Istället för att ha en vanlig tråkig sked får du parkera ett flygplan i "garaget". Passar till barn som matvägrar.

Finns hos
Smartasaker och kostar 85:-

Presenttips 23.

182437-31

Färgglada lågor i vintermörkret

Vilka mysiga ljus! Nu kan du välja den färgen som passar för stunden. Finns även som värmeljus.

Du hittar dem på
Bluebox och de blir dina för 129:-/paret.

Presenttips 22.

182437-29

Snygg och praktisk väska!
Denna väska rymmer det mesta som behövs i dagens läge! Förutom vanliga fack så har den en inbyggd väska som skyddar en dator. En perfekt present till den beroende bloggerskan :)

Finns på
Accessora och kostar 2200:-

Presenttips 21.

182437-28

Tandemskärmflygning

Ge bort en annorlunda present; tandemflygning på över 300 meters höjd. Detta är en present personen garanterat inte kommer att glömma. Tänk att få flyga fritt och att känna sig fri som en fågel.

Finns på
Liveit och kostar 895:-

Presenttips 20.

182437-27

Sex and the city-boxen

En självklarhet för alla tjejer att ha i bokhyllan. Sötaste förpackningen och bästa serien någonsin! Vill du ha kvar din flickvän hemma hela dagen, är det här den perfekta presenten :) Eller vill du som vän ha din tjejkompis för dig själv ett tag, investera i den här ! :)

Finns på
Cdon och kostar 699:-

Presenttips 19.

182437-26

En stjärna.

Måste ha med den här presenten, för jag tycker själv att det är en så söt idé. Även om man inte kommer att ha nån som helst användning av den, så är tanken så himla fin. Tänk dig vilket minne, och ännu roligare är det om man får en stjärna som man faktiskt kan se och titta på varje kväll. En perfekt Alla hjärtans dag present om du inte har hittat något än.

Finns
här och kostar lite olika beroende på vad du väljer för paket.

Presenttips 18.

182437-25

Härlig T-shirt

Okej, det här var VERKLIGEN något för den partytokiga killen (eller tjejen) :) Kanske inte var världens snyggaste t-shirt, men trycket är inte bara ett tryck, utan en equalizer som blinkar och rör sig i takt till musiken!! Jag tycker det var läckert. Kika in på sidan så får ni se vad jag menar :)

Finns på
Coolstuff och kostar 319 :-

Presenttips 17.

182437-24

Omslagspapper

Detta kanske inte är en present i sig, men den kan förgylla vilken present som helst. :) Designa ditt omslagspapper med egna bilder, eller välj i ett färdigt bildarkiv. När du ska göra en personlig present, varför inte toppa det hela med ett omslagspapper med bilder på er tillsammans :)

Finns på
Omslagspapper.se och kostar allt ifrån 20 kronor. Passa på innan alla hjärtans dag så får du 20 % rabatt. Tack till Cecilia för det passande tipset!

Presenttips 16.

182437-23
Personlig almanacka
Det här tycker jag var en riktigt rolig idé! Du får designa både utsidan och en del av insidan. Satt och provade igår, och funderar starkt på om jag ska beställa en. Placerar almanackan under kategori Allmänt eftersom den passar allt ifrån vännen till morföräldrarna. Perfekt att ge den glömska!

Finns på
personlig almanacka och kostar 275 :- inkl. frakt.         Tack söta Hannah för tipset :)

Presenttips 15.

182437-20

Klokt armband

Mycket av det som behövs i livet finns på detta armband .. Man behöver kanske inte tro på något speciellt, så länge man tror på sig själv. Något att ge till sin flickvän, vän eller varför inte till sin mamma? Jag lägger det under kategori Till vän.

Finns på
Kyssjohanna och kostar 160 :-

Presenttips 14.

182437-22
Is-snapsglas

Dessa glas är ju perfekta till pojkvännen eller din pappa! Då kan de sitta och ta iskalla shots tillsammans :) Denna present passar ju även bra till tjejfesten! Vem vill inte ha kalla shots? :)

Finns på
Coolstuff och kostar 69:-                     
                                                                                                        Tack till Mikaela för det roliga tipset!

Presenttips 13.

En minnesbok

Detta behöver du:
En tom bok (jag brukar använda de böcker som det står "colors of life" på. Finns bland annat på Ica Maxi, annars finns det helsvarta böcker på Bokia.) Det är snyggast om sidorna inuti är svarta.
Silver eller guldpenna
Foton eller andra minnen som exempelvis biljetter


Gör såhär:

Inled boken med ett foto på tjejen/killen du ska ge boken till. Skriv under en beskrivning som du tycker passar bra. Förklara meningen med boken (jag brukar skriva att den är till för att samla en massa minnen som vi kommer att göra tillsammans i framtiden), och lite varför du valde att göra den. Därefter kan du klippa och klistra lite som du vill. Skriv om saker som ni har gjort tillsammans och rita eller klistra in bilder. Det finns inga begränsningar för vad som får finnas i boken, det är bara din fantasi som sätter stopp. En viktig grej att komma ihåg är att du ska lämna ganska många sidor tomma, eftersom det är där hon/han ska klistra in sina egna minnen och foton!

Lycka till :)

Presenttips 12.

182437-18


Våghals

Beskrivning:


"Tre komiker fick uppgiften att vidareutveckla "Sanning eller Konsekvens". De lyfte den klassiska leken till en helt ny nivå. I en tid då vi alla äger en mobiltelefon, drabbas plötsligt även de som inte är med på festen. Förbered dig för en spännande kväll, fylld av oväntade händelser, avslöjanden och hysteriska skratt."

Finns på
Designtorget  och andra designaffärer och kostar runt 130 :- En billigare variant som heter Sanning eller konsekvens finns också för 99 :-

Hjälp med presenttips

Fråga från Annicka:

Hallå, hallå!
Nu har jag ett problem, vad ska jag köpa till min kompis som fyller 16år? Ska gratta henne på fredag och tyvärr kan inte presenten kosta så mycket över 100lappen... Vore snällt om du kunde hjälpa..
Eller någon av er andra?
Ha det bra

Mitt tips är ett roligt spel eller en minnesbok. Se tipsen över detta inlägg.

Har någon annan något bra tips?


Presenttips 11.

182437-19

Silverarmband skyddsängel

Tycker att det här armbandet är en riktigt fin present till en nära vän. Som en vän vill man finnas till hands i alla situationer, och stötta vid svåra beslut. Men man kan inte alltid vara där personligen, och då tycker jag det här armbandet påminner att, trots att man inte kroppsligt är där, så tänker man på personen och hoppas att allt går bra. :) Något att ge en bästa vän!

Finns hos
Kyssjohanna och kostar.

Presenttips 10.


182437-21
Märkning T-shirt/Body

Beskrivning:  "Ett alternativ till märkband - en t-shirt med telefonnummer till mamma eller pappa. En present till de tankspridda kompisarna som glömmer sina barn på dagis? "

Finns
på Barnpresenter och kostar 49 :-

Presenttips 9.

182437-17
Snurrbricka

Detta är den ultimata presenten till föräldrarna som är trötta på att barnen sträcker sig över bordet :) Denna bricka kan man nämligen snurra, och på så sätt nå de grejor som står på andra sidan utan att behöva sträcka sig.

Finns på
IKEA och kostar bara 79 :-.

Presenttips 8.

182437-6

En klocka

En snygg klocka till killar som gillar stilrena accessoarer. En enkel present, men perfekt om kille önskar sig nåt i den stilen. En klocka är en present som räcker ett tag, och som man påminns om varje dag :)

Finns på
zoovillage och kostar runt 600 .-

Presenttips 7.

182437-10

Kärlekscheckar

Eftersom det snart är alla hjärtans dag så måste jag ju lägga in ett sånt tips också. I små designaffärer av olika slag brukar det finnas kärlekshäften med checkar i. Det kan vara en perfekt present eftersom det står saker i som ni kan göra tillsammans. Vill du göra det ännu mer personligt, så kan du göra ett eget häfte.

Detta behöver du:
Hårt papper (mörkrött med svart penna är snyggt)
Dekorationshjärtan (inget måste, men kan vara sött att klistra på, och finns nog på vilken bokhandel som helst)
Presentsnöre

Klipp sedan ut lagom stora rektangulära bitar av pappret, alla ska vara i samma storlek.
Nu ska varje papper bli en check, och du måste därför skriva något på dem :) Jag tänker ge er lite förslag, men roligast blir det om ni kommer på några egna också :)

För att checkarna ska slippa bli så himla stora, välj ut en del av texten som du skriver stort, sen skriver du en beskrivning under.


Förslag att använda:

MASSAGE - jag masserar valfri kroppsdel i 20 minuter.
BIOMYS - jag står för popcorn och myset.
PROMENAD - med tillhörande picknick
HEMMAKVÄLL - inkluderar din favoritfilm, mat, dryck och mys
EN KVÄLL MED GRABBARNA - utan att jag gnäller 
EN HELDAG - när du får göra vad du vill tillsammans med mig



När du skrivit klart de checkarna som du vill ha med så slå ett hål längst upp till vänster och knyt ihop dom med en fint presentsnöre :)

Presenttips 6.



En godisplanta

En jättebra "budget- och fixasnabbt grej" när det har kristat ihop sig. Det du behöver är tandpetare, en snygg kruka, en gurka som du delar på mitten och godis. Fyll sedan krukan med förslagsvis Polly eller Daimkulor, sätt ner den delade gurkan stadigt, och fäst sedan en massa tandpetare på den. När du gjort det kan du trä på något mjukt godis, geléhallon funkar bra.

Ingredienserna finns på alla matvaruaffärer, och en snygg kruka kanske du har hemma? :)

Tack till Vicky för tipset :) Det här tänker iallafall jag prova nån gång det är kris :)

Presenttips 5.

182437-8
Vilken flickvän vill inte känna sig som en ängel? :) Ge bort ett par fina underkläder (detta stilrena set kommer ifrån
Victoria Secret), och skriv ett brev om varför hon är en ängel för dig. Beskriv alla fina sidor hos henne. Det kanske känns töntigt för en grabbig kille, men hon kommer nästan garanterat att bli förälskad i det! :)

Presenttips 4.

2850kr

Denim Design Lab™ kittet


Detta innehåller redskap för att du ska kunna skapa en egen design på dina jeans.
"Kittet inkluderar Denim Design Lab™-boken, denim-behandlingsmaskinen "Denim Design Lab™ Denim Finishing Form™". Varje limited edition-kit är handtillverkat från röd selvage-denim och kommer att bli ett samlarobjekt för alla denimkonnässörer."

Passar väl egentligen de som är intresserade av att ha något eget, men eftersom kitet såg lite manligt ut fick det ligga under kategorin Till honom! :)

Kommer ifrån
Zoovillage och kostar 2850 :-

Presenttips 3.

182437-4

Personlig Kalender

Detta är den perfekta presenten till dina mor- och farföräldrar. Oftast vill de inte ha några saker eftersom huset brukar vara fullt :) Denna kalender gav vi till våra i julklapp, och det blev en mycket uppskattad present! Vi valde bilder på oss barnbarn och en del på släkten, samt stugan och så vidare. Den här presenten är nog lika kul att ge bort som att få!

Finns på
Onoff och kostar 150 :-

Presenttips 2

182437-3

Övernattnings-kit för tjejer som gillar killar!

Kit contains toothbrush, toothpaste,
make-up removing wipe, moisturiser,
condom, mascara, lip gloss and more..

Never get caught out again with this get lucky kit for ladies in a handy handbag size box.

Finns på
Asos och kostar 119 :-

                                                                                                                       Tack för det söta tipset Emma.


Presenttips 1.

182437-2

Henry Warmheart. Varför nöja sig med att köpa ett vanligt gosedjur, när man kan få Henry för inte alls mycket mer. :) Passar perfekt till barnen som fortfarande sover med gosedjur. Man kan nämligen värma Henry i micron, så håller den sig varm och mysig i två timmar :) Måste vara jättehärligt att gosa med en varm björn när man ska sova! :)

Placerar tipset under Till Barn, men den passar nog lika bra till alla andra med gosbehov :)

Presenten hittar du för 219 :- på
Coolstuff.

dagenspresent.blogg.se

Den här bloggen är nyskapad och till för att ge tips till alla som har svårt att komma på presenter när det är dags att inhandla :) Jag vet själv hur svårt det kan vara, så jag ville att en sån här blogg skulle finnas.

Bloggen är absolut inte klar i designen, men jag tänkte att jag skulle låta er veta att sidan finns iallafall. Ni får gärna mejla in egna tips på presenter, som vi kan fylla dagarna med, mejlen är [email protected]

ALLA TIPS ÄR VÄLKOMNA!!!