någon som provat?

hej!

nu har jag kommit hem från jobbet och jag vägrar att gå ut igen!! det spöregnar ute o det är så grått att jag får panik! men jag kom att tänka på en sak som en kompis till mig visade för ett tag sen.. det är ett nytt sätt att få ett fint leende, utan att dra ut tänder eller sätta in svindyra fasader. jag har nämligen funderat länge på det där och jag VILL verkligen få ett finare leende! =)

det nya systemet heter Glam Smile och du kan läsa mer om det på
denna sida..
det jag undrar över är ifall det är någon som har gjort det här och som kan berätta ifall det funkar bra eller dåligt??? HJÄLP! =)

Glamsmile - smile design


nu ska jag spana runt lite på webben efter spännande och användbara presenter!

kramar! //sophie

wiiii, nej xbox!

äntligen! nu har det kommit ett RIKTIGT spel till x-box! det var på tiden! när killen fick playstation 2 i julklapp för några år sedan var jag snabb att köpa till Sing Star.. tycker det är kanonkul!! o verkligen en partyhöjare! men för ett tag sen så åkte playstation ut och ersattes av x-box.. :( till min stora besvikelse! f---n tänkte jag!! vad ska jag nu sjunga till under festerna??

men nu.. tjohoo!! har jag sett att det kommit ett karaokespel till x-box!! så för alla er karlar därute som sitter framför x-box och spelar nhl, golf eller krigspel eller vad det nu är ni sysslar med, det här är något att köpa till flickvännen!!


...om hon nu gillar att sjunga, det vill säga! spelet finns att köpa på en mängd olika ställen.. jag hittade det på
spelbutiken.se, och priset är 699 kronor!
Lips With Microphones (Nordic) /X360

Vill ha, vill ha, vill ha!

Hahahaha. Det här var det roligaste jag sett på länge.. Jag som har gnällt över att jag inte har någon riktig julkalender i år, nu har jag hittat en som duger mer än bra.



(foto lånat av
www.julkalendern.nu)


Det är en julkalender där du väljer dina egna foton som sedan hamnar bakom olika datum. Du kan göra en webkalender eller en i hårt papper som du får hemskickad. Förstå vad roligt att göra en sådan kalender till en kompis eller pojkvän?

Kika på en demo här, eller gör en egen här.

freeeedag...

äntligen.. trodde aldrig fredagen skulle komma! ikväll blir det match, karlsloken har match hemma så då är man ju "tvungen" att gå  : ) nejdå, det är faktiskt kul att kika! ska förbi hemma hos en annan svensk tjej och dricka lite glögg och äta lussekatter innan! myyyysigt! måste försöka få till lite svensk julstämning härborta..

bakade faktiskt egna lussekatter igår, sånna där RIKTIGA, med Kesella.. bara det att här i danmark heter det inte Kesella utan Kvark.. o vem f---n visste det?? så det tog en bra stund innan jag kunde åka hem från affären och sätta igång med bullbakandet! danskar... dom har sina ideer..

tänkte bara påminna om att ifall ni har några bra tips på presenter.. eller ja vad som helst egentligen, så skriv!! ALLT uppskattas! : )

oj, måste rusa.. jag som ALLTID brukar vara i tid hemma har på nåt sätt ställt om till Danmark-tid och är numera alltid ute i sista stunden.. !!


Ha en kanonfredag!!
Sophie


dessa mor- och farföräldrar :)

har ni det precis som jag??? far- och morföräldrar som har ALLA möjliga prylar hemma, både sånt de använder men också sånt som skuffats undan för LÄNGESEN. Det är ju nästintill omöjligt att köpa något åt dom som dom inte har och ännu svårare att köpa något som känns roligt! jag kan inte räkna hur många gånger som jag och syrran köpt lotter, gjort matkorgar eller köpt filmer.. det börjar bli så in i hellskutta tjatigt nu! men nu tror jag att jag hittat en lösning på det, åtminstone för en jul eller en födelsedag!! Hos DIna Vingårdar kan man nämligen bli "delägare" på en vingård! =) såhär skriver de på hemsidan:

Hyr din egen vinrad och bli "delägare" i en fransk vingård. Att hyra en vinrad är både lärorikt och roligt. Genom att hyra en vinrad blir du "delägare" i en vingård och är välkommen att besöka din vingård så ofta du vill. (...) Vingårdarna är utvalda efter omsorgsfullt ställda kriterier. Vinerna är av toppkvalitet, de flesta prisbelönta på IWC - en av världens mest prestigefyllda vinprovningar. Gårdarna är belägna i Bourgogne, Loire, Bordeaux, Alsace, Rhônedalen och i Champagne. Vinmakaren gör ditt specialvin i en begränsad kvantitet. Ett vin som du i egenskap av delägare har möjlighet att köpa från vingården till ett mycket fördelaktigt pris. (...) Vi hjälper dig att välja en vingård som passar, att reservera tid hos vinbonden och att hitta trevliga och prisvärda övernattningsmöjligheter. Vissa av våra vingårdar erbjuder även boende.

Jag tycker det låter hur mysigt som helst! O när man kan komma och besöka och bo kvar där eller bara beställa vin från sin "egen" gård blir det ju en present som räcker länge! Priset för ett år är från 1.180 kronor och då finns det lite olika presenter att välja mellan..

Dina Vingårdar


så nu ska jag iväg och handla lite julklappar.. fast jag känner på mig att det blir ut den 23e i år igen.. VARFÖR???

Kram!

Ett måste under julgranen...

Okej. Det här är ett MÅSTE för alla pojkvänner att köpa till sina flickvänner.
 
S pojkvän slipper eftersom jag redan har tvingat mammi att köpa ett varsitt exemplar till oss.. Lägenheten är ju faktiskt inte komplett om inte denna älskling står i filmhyllan..

Hmm.. då kommer jag att ha filmen, DVDboxen, pocketboken, och faktaboken.

Ja, förlåt, jag är besatt av....
















...SEX AND THE CITY...



Filmen finns på
CDON.com och kostar 169:- (även bilden är lånad därifrån)

/Anna