Presenttips 5.

182437-8
Vilken flickvän vill inte känna sig som en ängel? :) Ge bort ett par fina underkläder (detta stilrena set kommer ifrån
Victoria Secret), och skriv ett brev om varför hon är en ängel för dig. Beskriv alla fina sidor hos henne. Det kanske känns töntigt för en grabbig kille, men hon kommer nästan garanterat att bli förälskad i det! :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Japp, det skulle jag bli. :)

Kil idé med sidan!

2007-02-05 @ 10:55:33
Postat av: Amanda

Jo! Jag kom på att jag har ju faktiskt en idé;

Vill man ge bort pengar på något roligare sätt än i ett kuvert så kan man växla in pengarna till mynt och sedan tejpa upp dem.
Man lägger ut en lååååååångt tejpbit på ett bord, sen är det bara att börja klistra upp mynten ett efter ett bredvid varandra på tejpen. När hela tejpbiten sedan är fylld med mynt så sätter man en lika lång tejpbit på ovansidan. Då har man liksom som ett långt snöre av mynt. Urhäftigt!

Sen, om man vill, så kan man lägga det i en låda med ett litet hål i, så sticker man upp en pytteliten bit av snöret genom hålet och tejpar på en papperspil som visar att man ska dra i den. Det är jätteroligt för födelsedagsbarnet att bara dra upp pengarna, även om det så bara är 50 kr i 50-öringar, så är det roligt! :)

Lycka till!

2007-02-05 @ 11:05:00
Postat av: anna

ja, men det var en jätterolig idé ju, speciellt för barn som tycker om att sparai sparbössa :) ska plocka fram lite mynt o tejp, och ta lite bilder, sen ska jag lägga upp det tipset!!! tack så mycket :)

Postat av: kendall

åå vad roligt att du har tagit vårat tips! superroligt gumman!! kommer med ett till tips här: kortkort kjol eller klänning! observera att den verkligen ska vara kort! ha en fin dag. kisses

2007-02-08 @ 10:43:32
URL: http://charismasshowroom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback